Det åbne hjerte

Parterapi

Følgende områder kan vi arbejde med:

Forbedring af kommunikation: Få værktøjer til at lære at kommunikere mere effektivt. Dette kan hjælpe med at reducere konflikter og misforståelser.

Løsning af konflikter: Bliv bedre til at identificere og håndtere konflikter og uenigheder på en sund måde.

Genskabelse af intimitet: Hvad er et parforhold uden det intime rum? I det parterapeutiske rum hjælpes I med at genskabe følelsesmæssig og fysisk intimitet.

Øget forståelse: Forstå hinandens behov, ønsker og forventninger bedre.

Støtte under livsovergange: De store livsændringer såsom ægteskab, forældreskab, fyring eller flytning kalder tit på støtte.

Arbejde med tillidsproblemer: Er jeres tillid blevet brudt? Få støtte til at genopbygge den.

Forebyggelse af skilsmisse: Få støtte til at identificere og arbejde med de underliggende problemer, som potentielt kunne have ført til skilsmisse.

Forbedring af forældreskab: Er der opstået konflikter hos jer i forbindelse med børneopdragelse? Lær at lytte til hinanden og hinandens ønsker på en måde, hvor I ikke bliver skingre, og som til syvende og sidst er meget bedre for jeres børn.

Styrkelse af partnerskabet: Arbejd med de positive aspekter af jeres forhold og få hjælp til at skyde jer i retning af fælles mål (hvis de overhovedet eksisterer).

Udvikling af redskaber til fremtidige udfordringer: Bliv udstyret med redskaber og strategier til at håndtere fremtidige udfordringer og forbedr jeres evne til at takle vanskeligheder sammen.